Διαγωνισμός Στατικής/Δυναμικής Άπνοιας 2016

Διαγωνισμός Στατικής/Δυναμικής Άπνοιας 2016

 

Η AIDA Κύπρου θα ήθελε να ενημερώσει τους αθλητές της ότι ο ετήσιος Διαγωνισμός Στατικής/Δυναμικής Άπνοιας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2016 στο Grammar School στη Λευκωσία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπο την αιγίδα της AIDA International και η σχετική κοινοποίηση έχει γίνει ήδη. Η εκδήλωση θα ακολουθήσει την 14η έκδοση των κανονισμών της AIDA. Μπορείτε να κατεβάσετε τους κανονισμούς της AIDA πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει κατευθυντήριες γραμμές για τους νεοεισερχόμενους στην ελληνική γλώσσα. Περιγράφει τους κυριότερους κανόνες και κανονισμούς AIDΑ.

Κάθε αθλητής που συμμετέχει στην εκδήλωση απαιτείται να παραδώσει στη γραμματεία την ημέρα της εκδήλωσης (22 Μαΐου 2016):

  1. Το επίσμο ΙΑΤΡΙΚΟ έντυπο της AIDA
  2. Το επίσημο έντυπο απαλλαγής Ευθύνης της ΑΙDA (Ελληνική Γλώσσα)

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Εγγραφής ηλεκτρονικά (ελληνικά ή αγγλικά), και να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aidacyprus.com το αργότερο μέχρι τις 20 του Μάη 2016.

Παράβολο Συμμετοχής

Όπως και με τα προηγούμενα χρόνια, το ποσό των 20 Ευρώ θα ισχύει για κάθε συμμετέχοντα με την επιλογή να συμμετάσχει και στα τρία αγωνίσματα όπως επίσης και στην υποβρύχια σκυταλοδρομία.

Αγωνίσματα

Τα ακόλουθα αγωνίσματα θα είναι διαθέσιμα στον ετήσιο Διαγωνισμό Στατικής/Δυναμικής Άπνοιας 2016 της AIDA Κύπρου:

  • Δυναμική με πέδιλα (DYN)
  • Δυναμική χωρίς πέδιλα (DNF)
  • Στατική Άπνοια (STA)
  • Υποβρύχια Σκυταλοδρομία

Ενημέρωση

Πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπος της ενημέρωσης θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή δημοσίευση μέσω της ιστοσελίδας της AIDA Κύπρου και στη συνέχεια μέσω του Facebook, Twitter και άλλων ηλεκτονικών πηγών. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λαμβάνετε το Επίσημο TOP ΤΙΜΕ απευθείας στο email σας.

ΚΡΙΤΕΣ

Παρακαλούνται όλοι οι εγκεκριμένοι κριτές που θα επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στους αγώνες της AIDA να αποστέιλουν μύνημα ηλεκτρονικώς στο info@aidacyprus.com.

Main Event Sponsor

images

Supporters

 

Media Sponsors

%d bloggers like this: